Noi suntem Floristiq ART, prima şcoală națională și internaţională de design floral din Romania, cu sediul în frumosul Cluj Napoca şi oferim cursuri de design floral pentru toate categoriile de florişti experimentaţi sau amatori. Ne adresăm tuturor celor care vor să îşi deschidă o afacere cu flori şi vor să acumuleze cunoştinţe solide în domeniu dar şi celor care au deja experienţă însă au nevoie de o validare a cunoştinţelor şi practicilor lor. Lucrăm cu cei mai buni profesori de design floral, cursurile noastre desfăşurându-se la standarde internaţionale.Astfel, vei avea parte de o incursiune în elementele şi principiile designului floral, abordarea holistică a floristicii, o multitudine de tehnici, de la cele mai simple până la cele mai complexe plus partea de dezvoltare a unei afaceri cu flori.

Ai ocazia ca timp de 3 module să înveţi după un sistem de educație aprobat internațional, una dintre cele mai frumoase meserii din lume. Traducere simultană în limba română.

De ce acest curs se adreseaza atat celor care sunt in domeniu de ani de zile sau abia acum au inceput? Pentru ca acest curs este atat cumularea de cunostinte pe care am dobandit-o invatand si lucrand cu cei mai mari designeri floristi ai lumii, cat si implementarea sistemului de educatie predat in scolile de floristica din Europa.

Am pus cap la cap informatiile despre flori invatate in cadrul celor 5 ani de Facultate de Horticultura, plus cei peste 20 de ani de vanzari, cat si cei 10 ani petrecuti inpreuna cu cei mai buni floristi ai lumii. Cred ca acest curs, este o fundatie pe care orice florist trebuie sa o aiba, indiferent de nivelul la care este.

Ai acces la informaţii valoroase şi structurate, sub îndrumarea celor mai importanţi profesori internaţionali de floristică. Înveţi cum să devii un designer florist pe piaţa din 2017.

Înveţi cum să îţi transformi viaţa şi să o îmbunătăţeşti.

Înveţi cum să îţi înfloreşti afacerea ta cu flori.

Înveţi să ai încredere în tine.

Înveţi tehnici de design floral pe care n-ai de unde să le găseşti în altă parte.

Îţi schimbi viziunea despre meseria de designer florist.

Vei invata tehnicile de insarmare corecte, in asa fel incat florile sa fie cat mai rezistente

Vei invata cele 20 de tehnici esentiale oricarui florist

Vei invata principiile si Elementele Designului Floral

Vei invata cum se realizeaza buchetele atat cele pe structura cat si cele spirala

Vei invata clasificarea designului

Vei invata cum sa ajungi la clientii pe care ti doresti si cum sa construiesti conexiuni cu oamenii

Vei invata cum sa faci marketing cu un buget accesibil, care sa fie diferit fata de colegii de breasla

Vei invata cum sa dezvolti parteneriate profitabile din care sa castigi atat promovare, cat si un venit financiar

Vei invata cum sa faci vanzarea dupa ce ti-ai atras potentiali clienti in afacerea ta cu flori

Vei invata cum sa depasesti asteptarile clientilor tai, fara sa iti incarci cheltuielile

Vei invata cum sa iti faci planning-ul financiar cat mai eficient

Vei invata sa iti organizezi mai bine echipa cat si actiunile, pentru a te ajuta sa pui in aplicare tot ceea ce te-am invatat

Eforturile tale vor fi răsplătite! Cel mai

important motiv pentru care să participi la

cursul FOUNDATION in Floral Design este faptul

că, la finalul celor trei module ale cursului, vei

primi certificatul de DESIGNER FLORIST.

Pretul modului 1 , varianta de eveniment din perioada 1-5 Septembrie din Cluj ,  este de 3400 de lei, incluzand atata informatia, cat si florile si materialele pe parcursul celor 5 zile, mesele de pranz si in primul rand indrumare din profesoarei Andreea Stor.

-Pretul modului 2 special de nunta, care va avea loc in Iasi in perioada 18-22 Octombrie, este de 3900 de lei si include informatia, florile, materialele, pauzele de cafea si tot ce tine de experienta organizarii si executiei unei nunti reale, realizate de o echipa de designeri floristi.

-Pretul  de 3900 de lei a modului 3 , impreuna cu Rosa Valls si Andreea Stor, va avea loc in perioada 20-24 Noiembrie in Cluj. Include toata experienta de a invata de la o campiona europeana care sunt trucurile pentru a castiga concursuri internationale , include florile si materialele, mesele de pranz, seara speciala si bineinteles momentul absolvirii si a inmanarii Certificatului de Designer Florist, in fata familiei si a celorlalti floristi din tara.

Am conceput modulul 1, in varianta online pentru a fi mai usor de accesat si de asemenea acest modulul il vei avea pe viata.

-Pretul modulului 1, varianta online, este de 1850 de lei, incluzand toata informatia sub forma de materiale video si audio.1. Bonusuri daca participi la toate 3 modululele:

• acces gratuit la webinarul de grup

• acces pe viata la Modulul 1 varianta online, care nu poate fi contorizat in bani

• voucher in valoare de 15%, reducere in magazinul nostru online, pentru produsele de floristica.

• Acces online la  programul Bloom your Business Access online la ghidul de marketing ‘’20 de trucuri pentru a deveni un florist de succes.’’